Hubungi

Sekiranya ada sebarang persoalan, insyaAllah saya akan cuba menjawapnya sebaik mungkin =)

Alamat:

FaizahTailor.com | SBZ Prima Enterprise,
Blok K G12A, Apartment saujana Damansara Damai,
Jln PJU 10/1G
47830 Petaling Jaya, Selangor
 fone number  013 416 9932


Wuhuuuu perhatian perhatian ija dah pindah. dah tak duduk dtho lagi dah. ija dah pindah ke damansara damai yg sebelah sg buloh tu? jemput jemputla datang ye. senang je. Masuk PLUS menuju ke ipoh pastu kluar ikut sg buloh yg selepas rnr sungai buloh tu…. waaa baby tak bg kerjasama dia dah nangis. you all search google je lah ye. senang je. kompom senang. nanti tempahan dah bukuk ija update balik plan ke rumah

Apa2 persoalan boleh tanya kat dlm fb samaada faizahtailor or Norfaizah atau sms/email

@ Hubungi

Nama (perlu)

Email (perlu)

Tajuk Soalan

Soalan Lanjut

No Telefon

6 Responses to Hubungi

  1. Pingback: Assalamualaikum. Selamat Datang ke Kedai Jait Faizah | Faizah Tailor

  2. Pingback: Cara Tempahan | Faizah Tailor

  3. asyiqin says:

    salam,
    ambil tempahan untuk baju kurungmodern with lining x?
    jika ya, boleh tahu berapa harganya?
    terima kasih

    • faizah says:

      assalamualaikum. buat masa ni tak ambil lagi. still dlm pantang. baby pun baru sebulan masih tidak bg kerjasama kat ibu dia utk menjait. may be raya haji nanti kot baru start menjait balik

  4. nina says:

    Salam puan,masih ambil tempahan? Harga pula brape ye kurung dewasa?

    • faizah says:

      salam kembali puan. kalau utk bulan ni dah penuh puan. bulan dpn tnggal hujung bln je. Awal dan tengah dah ada yg bokng. hrga masih sama sprti dlm blog puan. utk krg biasa dewasa 35 rnggt puan. Terima kasih bertanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>